Abril de tardor

Per Mar Ferrer

Abril de tardor
Mar Ferrer

Aquest any he après que també la tardor sap fer-me gran. El dia que en vaig fer trenta-dos feia olor d’octubre. Un d’aquells octubres calorosos, dels que costa de creure que ja quasi són Fires. Lluny de molts i a prop de tots, vaig sumar un número més a un jo que estima tant com pot i plora més del que voldria. No us diré quin desig vaig demanar, però sí que n’era un i n’eren molts.

El dia que en vaig fer trenta-dos, vaig voler espolsar-me les pors. Treure’m de sobre els malsons, els records mes traïdors. Vaig voler abraçar-te. A tu o al que en queda, de tu. Arrebossar-me de capvespres, o millor encara, d’esmorzars de terrasseta. Dir adéu a les excuses, a les mitges tintes i als sí però no. Vaig voler estrelles que ballen, paraules que canten. Cossos amables, ànimes boniques. Ulls que somriuen, boques que no callen. Vaig voler voler.

I així, en un abril que és octubre i resguardada sota les branques dels que m’estimen, espero que passi la pluja. Que se’m tenyeixi l’abric del color de la llum. Que algú m’ensenyi a ballar un twist. I que el futur sigui ben atrevit. Deixaré que floreixin els dies, perquè si res és segur, tot és possible.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *