Indonèsia,

Carla i Mar

El viatge que finalment ens faria trencar amb el que no, i connectar amb el que sí.”


La càmera de la Carla era un click constant. Un d’aquells múltiples, dels que retraten per sempre més. Jo només pensava en què difícil seria fer-ne la selecció. Verds i blaus infinits, somriures que lluïen fins i tot a contrallum, i una humitat que, encara no saps com, ella aconsegueix que xopi tambe a través de l’objectiu.

Havien passat ja tres setmanes des de l’inici d’aquell viatge que ens havíem fet nostre. El viatge que finalment ens faria trencar amb el que no, i connectar amb el que sí. Ho vam saber al cim del Kelimutu: Indonèsia no era només una parada per recuperar l’alè. Va ser també aquella primera glopada d’aire que ens faria continuar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *